ATV Import

Log In

Logg inn

Har du glemt passordet?

Subtotal: kr0.00
 

Spørsmål og svar

Hvordan er kvaliteten på ATV`ene dere selger?

- Kvaliteten har i all hovedsak vært meget bra på de modellene vi selger. Alt må selvfølgelig sees i forhold til pris. Feil og mangler kan man aldri helt unngå, men det er sjeldent at vi opplever alvorlige feil (feil med motor eller drivverk). Mindre feil er vanligvis heller ikke noe stort problem dersom reservedeler er lett å få tak i. Vi prøver å ligge inne på lager med det meste av reservedeler til en hver tid. Kvalitet må som sagt alltid sees i sammenheng med pris og hvordan produktet er ment brukt. Vår erfaring er at for minst 3 av 4, så er kvaliteten mer enn god nok. For den siste fjerdedelen som forventer seg det samme av en ATV til 7.000,- som en til 35.000,- så må vi nok være så ærlige å si at da bør man nok velge den til 35.000,- dersom man har råd til det! Husk også at ALLE ATV`er UANSETT merke og pris må etterjusteres, etterskrues og ettersees - regelmessig! 

Hvordan klarer dere å holde så lave priser?

- Vi importerer hele containere rett fra produsent og selger direkte til deg som kunde uten fordyrende mellomledd. Vi har ikke store "fancy" lokaler, deltar ikke på messer og bruker minimalt på markedsføring.

Hvor er disse produsert?

- I likhet med det meste av forbrukerprodukter som datamaskiner, mobiltelefoner, klær m.m. blir også det aller meste av ATV`er på markedet produsert i Kina.

Hvordan er kvaliteten på kinesisk produserte ATV´er?

- Det er svært mange produsenter av ATV´er på det kinesiske markedet. Mye av det som har vært solgt har vært av dårlig kvalitet og har gitt kinesiske ATV`er et ufortjent dårlig rykte. Det finnes imidlertid også en rekke seriøse produsenter. Mange "hage/hobby importører" har brent fingene på å handle utelukkende på pris. Vi har importert ATV`er siden 2005 og har gjort mange erfaringer (både på godt og vondt) på disse årene som. De produktene vi selger nå er basert på den erfaringen vi har tilegnet oss i disse årene. Det betyr også at kvaliteten på de produktene vi selger aldri har vært bedre enn de vi selger nå.

Hvor fort går de?

- Mange er tydeligvis opptatt av hvor fort de går. Svaret vi pleier å gi er at "de går fort nok". Akselerasjonen er mye viktigere enn toppfart. Husk at for høy toppfart betyr at girutvekslingen prioriterer maks fart på bekostning av drakraft/akselerasjon.

Kan de trimmes?

- Vi selger ikke trimmings-sett og anbefaler heller ikke dette. Husk at deler, motor, drivverk etc. er dimensjonert for å passe sammen. Ved å endre på dette bortfaller garantien på ATV`en.

Tar dere innbytte?

- Nei.

Kan modellene leveres i andre farver?

- Vi leverer kun de modellene og farvene som står på våre sider.

Kan de leveres med andre dekk?

- Dette står i tilfelle nevnt under respektive modeller. Se også delelistene.

Går de på vanlig bensin?

- Alle modeller med unntak av MiniQuaden, er 4-takts motorer som går på vanlig 98 oktan blyfri bensin (kan brukes med 95 oktan, men anbefales ikke pga. tilsetningsstoffene (bioethanol) som er tilsatt i den siste tiden..

Har de nødstopp?

- Se under respektive modeller. Modeller beregnet for barn er normalt utstyrt med såkalt "dødmanns-snor" (utløsersnor som stopper motoren nå de blir utløst).

Leveres noen av modellene med fjernkontroll?

- Ja, de fleste modeller som er beregnet brukt av barn er utstyrt med fjernkontroll (kalles også foreldrekontroll) for stopp og start. Disse fjernkontrollene fungerer som startsperrer, dvs. at fjernkontrollen overtar når du stopper ATV´en fra denne. Dvs. at det er ikke mulig å starte de på normal måte med nøkkel uten at startsperren oppheves fra fjernkontrollen. Dette er en smart løsning som gir den som besitter fjernkontrollen full kontroll! Rekkevidden på fjernkontrollen kan variere ut fra modell og lokale forhold, men normalt snakker vi om et sted rundt 100 meter i åpent terreng. Dette er et ca. tall, og vi anbefaler å teste dette ut på egen hånd. Uansett- ikke stol blindt på fjernkontrollen!

Har dere delelager?

- Ja vi har et solid delelager til samtlige modeller vi selger. I de aller fleste tilfeller vil vi kunne sende deler på dagen. 

Hvor lenge har dere holdt på med ATV`er?

- Vi startet import av ATV´er i 2005.

Kan de sees og prøves?

- Alle modeller kan sees i våre utstillingslokaler i Skuiveien 40, 1339 Vøyenenga. Pga. av beliggenhet i en større kontorbygg med mye trafikk er det dessverre ikke mulig å prøve noen av ATV´ene.

Har dere forhandlere?

- Nei, vi har valgt å ikke ha forhandlere. Det er også hovedgrunnen til at vi kan holde de prisene vi gjør. Med de prisene vi holder så er det ikke marginer for forhandlere.

Hvordan er deleprisene deres?

- Vi prøver å holde et fornuftig prisnivå på deler og utstyr til våre ATV`er. For enkelte deler opererer vi med et topris-system. En lavere pris for kunder som har kjøpt ATV`ene fra oss, og et noe høyere nivå for øvrige delekunder.

Kan de registreres?

- Dersom dette ikke står anmerket så kan de ikke registreres.

Hvorfor kan de ikke registreres?

- For at en ATV skal kunne registreres på vanlige skilt for kjøring på offentlig vei, så krever det at den er typegodkjent i et EU eller EØS land. Denne typegodkjenningen forutsetter bl.a. at lykter m.m. tilfredstiller visse krav til ferdsel på vei - samt at det må utstedes godkjenningspapirer på hver enkelt ATV med ramme og motornummer. Husk også på at ved registrering så tilkommer motorvognavgift. Denne vil være på ca. kr. 18.000,- for en 250cc ATV og kommer i TILLEGG. Pr. i dag har vi valgt å IKKE ta inn ATV´er for registering.

Hvilke aldre passer disse for?

- Se under respektive modeller.

Må man hente de selv eller sender dere til andre deler av landet?

- Du kan hente de selv i våre lokaler og lager på Vøyenenga i Bærum (2,5 km fra E18/Sandvika - retning Hønefoss E16), eller få de tilsendt med BRING (Sør-Norge) eller Kjell Hansen Shipping (Nord-Norge).

Tar dere service på ATV`er?

- Nei, vi tar ikke service. Vi har imidlertid verksted vi bruker som vi kan formidle kontakt med.

Selger dere deler til ATV`er som ikke er kjøpt hos dere?

- Vi prioriterer egne kunder, men selger selvfølgelig deler også til andre. Forutsetningen er at du vet at de aktuelle deler passer. Vi har ikke kapasitet til å håndtere henvendelser vedr. ATV´er som ikke er kjøp hos oss.

Hvordan er det å bruke disse på snø og i kulde?

- Alle modeller vi selger har vi valgt å utstyre med dekk som kan brukes hele året. Tilbakemeldingen fra kunder har vært at disse er morsomme å bruke på vinterføre. Kjøring i kulde krever tynnflytende motorolje (4-takts motorer) som er beregnet på lave temperaturer. Vær også oppmerksom på at ekstrem kulde kan påvirke det elektriske anlegget (metall trekker seg sammen under lave temperaturer) og krever skikkelig oppladede batterier.