ATV Import

Log In

Logg inn

Har du glemt passordet?

Subtotal: kr0.00
 

Vi sender over hele landet - rask transport levert på døren med Schenker!

Alle levereranser over landet skjer med Schenker. Produkter vi har på lager blir normalt sendt samme dag (ved bestilling/betaling før kl. 10 på hverdager). Frakttid til de fleste steder i landet er 1-2 dager (avhenger av lokalt utkjøringsmønster). Om mulig ber vi om at det oppgis en firma/kontoradresse som utleveringsadresse, da dette er raskeste transportmåte. Kan også hentes på nærmeste terminal om ønskelig. Alle våre ATV`er blir levert i transportbur hvor den siste monteringen skjer av kunden. Grunnen til dette er at dette er den sikreste måten å transportere ATV`ene på fra fabrikk. Det gjør også at det er mulig å få flere enheter inn i en container enn om de skulle blitt levert ferdig oppsatt. I tillegg reduseres de innenlandske transportkostnadene i Norge, da fraktberegningsvekten reduseres (fraktvekten tar utgangspunkt i volum). For ATV´er som skal hentes hos oss er det mulig, mot tillegg, å få disse ferdig monterte og klargjorte. 

I Norge sender vi alle ATV'er med Schenker som vi har meget gunstige fraktbetingelser hos.

Vær imidlertid oppmerksom på at ATV´ene er blitt ferdig montert på fabrikk før de blir delvis demonterte og skrudd fast i transportbur. I de fleste tilfeller er det følgende som må monteres av kunden. Bildene under viser en av våre 110cc´ere.

ATV eskeATV Bur

ATV i bur 2ATV  i bur 3

I tillegg må/bør bremser ettersees/strammes/justeres. Kjede strammes/justeres. Alle 4-takts motorer blir levert med transport/innkjøringsolje. I sommerhalvåret kan denne oljen brukes under innkjøringen. I vinterhalvåret bør denne byttes så snart som mulig. Vi anbefaler å bruke motorsykkelolje. Vanlig 4-takts motorolje til bil kan også benyttes. Brukes bilolje så skal IKKE hesytentisk brukes - kun halvsyntetisk eller ren mineralolje (10/40 eller 10/30). Ved lave temperaturer under frysepunktet SKAL oljen skiftes før ATV`en startes opp første gang.

Leveringsbetingelser:

Alle ATV`er selges slik de kommer fra fabrikk i transportbur/eske - dersom ikke annet er anmerket eller avtalt. Det er kundens plikt å sette seg inn i og lese den dokumentasjonen som følger med og å sette seg inn i hvordan produktet er oppbygd og virker. Dersom kunden føler seg usikker med hensyn til mangelfull/utilstrekkelig dokumentasjon/informasjon er det kundens plikt i slike tilfeller å innhente nødvendig informasjon fra oss. ALLE slike henvendelser skal skje pr. mail til service@atvimport.no.

Kunden plikter på sette seg inn i og følge det som står angitt om vedlikehold og ettersyn.

Ved bruk av ekstern transportør, så er det viktig å anmerke skader eller mangler ved sendingen til transportør straks dette er oppdaget.

Vi kan ikke gjøres ansvarlig for skader som måtte oppstå som direkte eller indirekte følge av bruk eller misbruk av våre produkter. Dette gjelder også skade på tredjepart.

Ved kjøp av produkter fra oss, aksepterer du også våre leveringsbetingelser.