ATV Import

Log In

Logg inn

Har du glemt passordet?

Subtotal: kr0.00
 

Infosenter

Velkommen til vår nettbutikk.

 

Informasjon som du finner her:

 

Velkommen til vår nettbutikk for ATV´er, deler, tilleggsutstyr m.m. Vi har forsøkt etter beste evne å gjøre denne siden så informativ og samtidlig så enkel å bestille fra som mulig.

Vi er et  NORSK firma som holder til på Vøyenenga rett utenfor Sandvika i Bærum (ca. 2 mil fra Oslo). Vi har holdt på med import og salg av ATV´er i 10 år og har stor utstilling hvor du kan se og sammenligne samtlige modeller vi selger. Vi sender over hele landet levert på dør med SchenkerRask levering rett fra eget lager. Vi ligger på lager med ca. 300-400 atv´er i ulike størelser til enhver tid!

Etter mer enn 10 år i bransjen og mange tusen solgte ATV`er,  har vi valgt ut et spekter av modeller som gjør at de fleste bør kunne finne "sin" modell. Valg av modell avhenger bl.a. av faktorer som alder, vekt, erfaring, hvor den skal benyttes og hvor mye penger man vil legge i en ATV. Alle våre modeller gir deg mye for pengene. Vi kaller det ”KVALITET DU HAR RÅD TIL”. For å være mest mulig konkuransedyktige på pris har vi valgt å selge direkte til deg som kunde, uten å gå via forhandler. Dette gjør at vi kan tilby markedets beste priser, - sammenlign gjerne med hvem du vil!  Men husk å se på kvalitet, fysisk størrelse, utstyr etc. Vær også oppmerksom på fiktive før og nå priser som dessverre er nokså vanlig hos enkelte i denne bransjen. Vi opererer kun med ”faste lave priser” – ikke useriøse før og nå priser! Husk også å sammenligne utstyrsnivået når modeller fra ulike leverandører sammenlignes. Flere modeller fra ulike leverandører kan ved første øyekast se like ut, men kan likevel være nokså ulike. For eksempel er det nok mange som har angret på at de har kjøpt en modell uten revers. Vi sluttet for flere år siden å selge ATV´er uten revers (kun den lille to-takts MiniQuad modellen som ikke har revers). Vær også skeptisk når du ser nettbutikker selge bittesmå barnemodeller og freidig skriver ”passer også for voksne” – det gjør de nemlig ikke!

Så og si samtlige bilder du finner inne på vår hjemmeside har vi tatt selv i våre lokaler, noe som betyr at produktene vi leverer er identiske med de du ser på sidene her.

Vi ligger inne med stort delelager til alle modellene vi selger. 

NB! Vi har nå flyttet til nye flotte lokaler i Ringeriksveien 158.

ALLE MODELLER KAN SEES I VÅR UTSTILLING I Ringeriksveien 158 I BÆRUM!

Åpningstider: Hverdager 9-16 og lørdager 10-14 (forbehold - sjekk vår forside om dette) 

Tid ut over dette er også mulig etter nærmere avtale - ring eller send mail på forhånd dersom du ønsker å komme utenom ordinær åpningstid